Doe nu mee, kom naar ons en laat je grond testen!

✔ GRATIS grondtest (t.w.v. € 7,95*)
✔ Meet de voedingswaarde en de pH-waarde van je tuin
✔ Resultaat = sterk, gezond en diepgroen gazon!

* Maximaal 1 per klant gratis

Deze DCM Grondtest (t.w.v. €7,95) is nu helemaal gratis! Met speciale testapparatuur meten wij de pH-waarde (zuurtegraad) en de voedingswaarde van je grond. De aanwezige voeding in je grond en de juiste zuurtegraad zijn namelijk van levensbelang voor je gazon en andere planten in je tuin. Het gras heeft echt voeding nodig om te blijven groeien en bestand te zijn tegen zwaar weer, veel betreding en ziektes en plagen.

Kom dus tussen 16 en 25 maart naar ons toe voor een gratis grondtest! Neem een (jam-)potje of zakje gevuld met grond vanuit 5 verschillende plekken uit je tuin mee! Tijdens deze grondtest wordt die grond met speciale vloeistof gemengd om de voedingstoestand en de pH-waarde te testen. Met deze grondtest geven wij je dan een professioneel tuinadvies over die voedingstoestand en de pH-waarde en wat je kunt doen om deze te verbeteren. Zo geniet je snel weer van een prachtig, sterk en diepgroen gazon.

TIP: Je kan tevens de grond van je planten in de borders, bij je hagen en je buxus laten testen. Want ook voor deze planten is het belangrijk dat ze een juiste pH-waarde en voldoende voeding hebben om volop te groeien en te bloeien.

Lees hier meer over in onze TUIN-ACTIE krant (PDF), welke ook volop aanbiedingen staat.